STER

STER in het kort...

Iedereen is een ster die voluit mag stralen. Ook jij. Ook al bevind je je in een moeilijke, misschien wel uitzichtloze situatie. Laat mij je helpen dat lichtpunt te vinden binnen jouw proces. Ik help je stap voor stap je ware ik weer te zijn. 

S

Spiegelen

Door onzichtbare rouw draag je vaak een masker voor jezelf en de buitenwereld. Je kunt allerlei emoties voelen die je niet op ieder moment van de dag aan iedereen laat zien. Dus verberg je ze maar en zet je je masker op. Daardoor raak je onnodig emotioneel belast, kan er verwijdering ontstaan tussen jou en je innerlijke ik en jou en je dierbaren.

Mijn missie is om jou te begeleiden bij je proces, om aanwezig te zijn in het hier en nu en jouw maskers te ontrafelen. Liefdevol hou ik je een spiegel voor, zonder oordeel.

T

Tijd, Thema, Tempo

Het proces van onzichtbare rouw is niet weg te zetten in tijd en ook niet specifiek in één thema. Onzichtbare rouw kan getriggerd worden, ieder moment van de dag. Door een opmerking van een vriend, door een bericht op social media, door een voorbijlopende, jonge moeder achter de kinderwagen. Dit kan je hele leven gebeuren. Ook als je vriendinnen oma worden. Laten we samen de scherpe randjes er vanaf halen op jouw tempo.

E

Eigen waarde en wijsheid, emoties

Door je persoonlijke ervaringen kan je zelfvertrouwen zijn aangetast. Je voelt schaamte voor je lichaam, Maar ook emotioneel begeef je je in een rollercoaster; verdriet, pijn, angst, leegte en boosheid. Samen werken we aan je eigen waarde. Je ziet én voelt weer dat je er mag zijn. Dat je meer verdient dan het grijze en pijnlijke bestaan. Je (her)ontdekt je eigen waarde. Vanuit hier neem je weer de regie over je eigen leven en leer je weer luisteren naar je eigen wijsheid. Laat mij je steun zijn om je mooie kant weer te zien en te gaan stralen.

R

Rouw, Rust en Regie

Onzichtbare rouw is niet te vangen in één woord. Het raakt je in je hart, het doet pijn. Ik nodig je uit en ga met jou het gesprek aan om rouw een plek te geven zodat jij weer regie krijgt over je eigen leven en dat niet de onzichtbare rouw de regie heeft over jou.

Luisterkracht | De Ossenberg 10 | 5916 SH Venlo | Tel. +31 (0)6 10885949 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.