STER
methode

STER in het kort...

Iedereen is een ster die voluit mag stralen. Ook jij. Laat mij je helpen dat lichtpunt te vinden binnen jouw proces. Ik help je stap voor stap je ware ik weer te zijn. 

S

Spiegelen

Zeg jij altijd eerlijk hoe jij je voelt als mensen vragen hoe het met je gaat? Je kunt allerlei emoties voelen die je niet op ieder moment van de dag aan iedereen laat zien. Dus verberg je ze maar en zet je je masker op. Daardoor raak je onnodig emotioneel belast, kan er verwijdering ontstaan tussen jou en je innerlijke ik en jou en je dierbaren.

Mijn missie is om jou te begeleiden bij je proces, om aanwezig te zijn in het hier en nu en jouw maskers te ontrafelen. Liefdevol hou ik je een spiegel voor, zonder oordeel.

T

Tijd, Thema, Tempo

Een proces van pijn, verdriet, angst, stress is niet weg te zetten in tijd en ook niet specifiek in één thema. Jij kunt getriggerd worden, ieder moment van de dag. Door een opmerking van een vriend, door een bericht op social media, door een reactie van een voorbijganger. Soms word je geraakt en krijgt je dag een andere wending. Deel je verhaal en we gaan gezamenlijk, in jouw tempo, aan de slag.

E

Eigen waarde en wijsheid, emoties

Door je persoonlijke ervaringen kan je zelfvertrouwen zijn aangetast. Je voelt schaamte voor je lichaam, Maar ook emotioneel begeef je je in een rollercoaster; verdriet, pijn, angst, leegte en boosheid. Samen werken we aan je eigen waarde. Je ziet én voelt weer dat je er mag zijn.  Je (her)ontdekt je eigen waarde. Vanuit hier neem je weer de regie over je eigen leven en leer je weer luisteren naar je eigen wijsheid. Laat mij je steun zijn om je mooie kant weer te zien en te gaan stralen.

R

Rust en Regie

Als vrouw ben je vaak de spil in het systeem. Iedereen gaat voor, jij plaatst jezelf niet op nummer 1. Soms raak je in de controle kwijt, is er geen ruimte en rust meer voor jezelf. Ik nodig je uit en ga met jou het gesprek aan om jezelf een volwaardige een plek te geven zodat jij weer regie krijgt over je eigen leven en dat niet de omgeving de regie heeft over jou.

Luisterkracht | De Ossenberg 10 | 5916 SH Venlo | Tel. +31 (0)6 10885949 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.