Wat anderen ervaren

Iedereen heeft zijn eigen weg!
Het is heel fijn om te horen dat ik jullie daarbij mocht helpen.

Karin*

Ik zag in september een oproep op Facebook voorbij komen, wat direct mijn aandacht kreeg! Ik heb je een berichtje gestuurd en vrij snel daarna kreeg ik van jou een reactie en hebben we telefonisch eerst even kennis gemaakt.

Vervolgens zijn we een aantal keren in gesprek gegaan op jouw mooie plekje daar op de garnizoenweg. Het doel was om meer inzicht te krijgen in mijn menstruatiecyclus en hormonale klachten. De opdrachten waar ik ook thuis aan heb gewerkt, in combinatie met jouw ervaring en kennis, gaven me steeds meer inzicht in mijn proces.

Ook de waardevolle tips rondom voeding hebben me aan het denken gezet en probeer ik nu bewuster mee om te gaan.

Lieve Rolien, het was heel fijn om door jou gecoacht te worden. Bedankt voor deze mooie inzichten.

Diana*

Ik ging heel open dit gesprek in en wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Maar het voelde direct vertrouwd om gevoelens te delen. Rolien wist met haar vragen en vooral ook de stiltes mij goed te laten nadenken naar de juiste antwoorden. Daarbij was er helemaal geen oordeel waarin het nog meer uitnodigde te vertellen.

Ik heb tijdens het gesprek al handvaten en 'gerichte' opdrachten gekregen waar ik thuis mee aan de slag kon gaan. Waardoor ik het idee heb dat na één gesprek al veel meer op zijn plek gevallen is bij mij.
* Alle gesprekken die we voeren zijn strikt vertrouwelijk en daarom zijn alle hierboven genoemde namen aangepast.
Luisterkracht | De Ossenberg 10 | 5916 SH Venlo | Tel. +31 (0)6 10885949 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.