Hoe kan ik je helpen?

Welke keuzes je ook maakt, loop vol vertrouwen je eigen weg!

STER traject

Onzichtbare rouw oftewel innerlijke rouw en verlies draag je met je mee in je hoofd, in je hart, in je ziel, in heel je wezen. Graag help ik je de taal van je lichaam te leren begrijpen. Om te luisteren naar de onzichtbare rouw. Dat je zachtaardig mag zijn voor jezelf, je eigen pijn en lijden. Weet dat je dit niet alleen hoeft te doen. Graag loop ik als ervaringsdeskundige en als coach een stuk met je mee op je levenspad. Tijdens de coachgesprekken gaan we zonder oordeel, op jouw tempo aan de slag. (Zie ook de pijlers van de STER.)

Licht Kracht Sessie

Een onvervulde kinderwens heeft invloed op lichaam en geest en levert daarnaast de nodige stress op. Je leeft van menstruatie tot menstruatie, je vervalt van de ene (dokters)afspraak in de andere. Alles staat in het teken van je diep gekoesterde wens, daarvoor mag alles wijken. Tijdens dit proces vergeet je wel eens de allerbelangrijkste persoon in dit proces, dat ben JIJ.

In dit geval is deze Licht Kracht Sessie iets voor jou.

Inzicht Sessie

De Inzicht Sessie is gebaseerd op de dialoog die wij samen voeren. Je kunt je hulpvragen stellen en je verhaal doen. Tijdens het gesprek stem ik al luisterend energetisch op jou af en reik ik je handvatten aan, op basis van je eigen antwoorden, zodat je verder kunt.  

Schrijf in op mijn nieuwsbrief

Je kunt je op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de afmeldlink in de e-mails te klikken.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door op 'inschrijven' te klikken, erken je dat je informatie zal worden opgeslagen bij Mailchimp.
Lees hier meer over de privacyprocedures van Mailchimp.

Luisterkracht | De Ossenberg 10 | 5916 SH Venlo | Tel. +31 (0)6 10885949 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.