Laat mij je helpen

Welke keuzes je ook maakt, loop vol vertrouwen je eigen weg!

Hormonale klachten

Graag help ik je de taal van je lichaam te leren begrijpen. Hormonale klachten hebben je iets te vertellen. Wat ligt eraan ten grondslag? Stress? Angst? Perfectionisme? Alle ballen hoog willen houden? Ik werk toe naar bewustwording en inzicht. Dat je zachtaardig mag zijn voor jezelf. Graag loop ik als ervaringsdeskundige en als coach een stuk met je mee op je levenspad. (Zie ook de pijlers van de STER.)

De Helende Reis

Gedurende het leven kun je gebeurtenissen mee maken waarvan je emoties die daarbij aanwezig waren ingeslikt en verstopt hebt. Je koos er op dat moment voor om die ingeslikte emoties niet meer te voelen en hebt uit zelfbescherming daarbij bepaald gedrag aangeleerd. De gebeurtenis en herinneringen krijgen een plek in je onderbewuste terwijl de ingeslikte emoties ergens in je lichaam opgeslagen worden. Dit valt aan de buitenkant niet te zien. Wat overblijft is een bepaald gedrag of emoties die onverklaarbaar zijn en fysieke problemen die zichtbaar zijn.

In dit geval is De Helende Reis iets voor jou.

Coachgesprek

Een coachgesprek is gebaseerd op de dialoog die wij samen voeren. Je kunt je hulpvragen stellen en je verhaal doen. Tijdens het gesprek stem ik al luisterend energetisch op jou af en reik ik je handvatten aan, op basis van je eigen antwoorden, zodat je verder kunt.  

Luisterkracht | De Ossenberg 10 | 5916 SH Venlo | Tel. +31 (0)6 10885949 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.