Luisterkindafstemming

Voor iedereen: Kinderen - Jongeren - Volwassenen

Ik luister naar dat wat jouw eigen innerlijke wijsheid mij wil vertellen en zet dat voor jou of jouw ouders/verzorgers op papier. 
Misschien krijg je wel eens te horen: “Wat ben je toch eigenwijs!”  Dat is ook zo. Al bedoel ik het wellicht anders dan degene die het tegen jou zegt.

Ik bedoel eigen wijs in plaats van eigenwijs. Iedereen heeft zijn wijsheid in zich zitten. De één noemt het intuïtie, de ander noemt het de wijsheid van het hart. Je kunt contact met je ziel hebben of met je onderbewuste. Welk woord je er ook voor wilt gebruiken, het is hoe dan ook waar dat ieder mens veel wijsheid in zich heeft.

Die wijsheid heeft niets te maken met je leeftijd, je IQ of hoe goed je je best doet op school. Deze wijsheid gaat over jouw leven. Pure kennis over jezelf. Diep van binnen weet je wat er goed is voor jou en wat oplossingen kunnen zijn voor problemen waar je tegen aan loopt. Deze wijsheid is al vanaf jouw geboorte en zelfs al daarvoor bij jou geweest. Alleen ben je je er niet (altijd) bewust van.

Wij mensen zijn gewend om te denken, te beredeneren en te analyseren. Als we het met ons hoofd begrijpen dan is het in onze ogen waar. Dan klopt het. Dan is het goed. Maar ons hart, onze intuïtie, ons onderbewustzijn, onze ziel kan verder kijken dan dat we dat met onze hersenen kunnen.

En juist met deze wijsheid in jou maak ik contact als ik een Luisterkindafstemming op jou maak. Ik ga luisteren naar jouw eigen wijsheid. Met behulp van een foto en de naam, maak ik contact met jou. Er is dus geen afspraak op locatie. Tijdens de Luisterkindafstemming luister ik naar jouw verhaal, de antwoorden, op jouw eigen vragen en ik zet dit voor jou op papier.

Mogelijke vragen - Jouw hart geeft het antwoord

Hoe komt het dat onze zoon zo snel boos wordt?
Waarom wordt onze dochtertje ’s nachts altijd gillend wakker?
Onze dochter is zo verlegen. Hoe kunnen we haar helpen?
Ik heb het gevoel dat mijn zoon ongelukkig is op school. Wat heeft hij nodig?
Ik durf niet voor m’n eigen mening op te komen. Wat kan ik daar aan doen?
Ik twijfel over de opleiding die ik wil gaan doen. Past het wel bij mij?
Ik voel me vaak boos en gefrustreerd. Maar eigenlijk wil ik dat niet…
Ik zit niet lekker in m’n vel. Wat kan ik daar aan doen?
Ik blijf rondjes draaien in m’n leven. Welke stappen heb ik te zetten om vooruit te komen?
Ik twijfel over wat ik wil met m’n werk. Wat vertelt mijn ziel daarover?


Hoe werkt het?

Alles is energie; jouw lichaam, jouw gedachten en emoties. Allen bestaan ze uit energiegolven. Alles is met elkaar verbonden in één groot energetisch veld. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jou of jouw kind. Op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in iemand omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om te ontwikkelen en te groeien. Het kan zijn dat er tijdens de Luisterkindafstemming al zaken worden opgelost in de energie. Maar heel vaak krijg je handvatten mee, waar je zelf of als ouders zijnde mee aan de slag mag. Ik luister met liefde, rust en respect naar wat jouw hart of het hart van jouw kind mij wil vertellen en zet dit voor jou op papier.
Wil je meer inzicht in jezelf?

  • Vraag een Luisterkindafstemming aan via het contactformulier.
  • Je ontvangt een mail terug met uitgebreide informatie.
  • Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).
  • Binnen twee weken nadat ik jouw informatie en de betaling ontvangen heb, ontvang jij de luisterkindafstemming in jouw mailbox.

Investering: €85,-